Welkom bij BC Westerbork

De Badminton Club Westerbork is een gezellige niet al te grote vereniging voor alle badmintonliefhebbers in Westerbork en omstreken. Onze vaste speelavond is op maandag vanaf 19:00 voor de jeugd en vanaf 19:30 voor volwassenen in sporthal “de Börkerkoel”.
Elke speelavond is er ook training mogelijk onder begeleiding van zeer ervaren en geduldige trainers, die je zowel de basisbegrippen kunnen bijbrengen alswel je specifieke technische vaardigheden leren.
Daarnaast is vrij (recreatief) spelen tegen elkaar mogelijk. Wij hangen af met labels en wisselen elke 20 minuten, zodat je meerdere en verschillende partijen kan spelen.
Er zijn 6 velden beschikbaar, waardoor je niet hoeft te wachten en kan spelen wanneer je wilt. 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden, zowel jeugd (meisje/jongen) als volwassen (vrouw/man) en zullen je graag wegwijs maken in deze fantastische sport. Kom maar eens vrijblijvend kennismaken met de vriendelijke en gezellige sfeer en je kunt gelijk al meespelen en/of meetrainen. Badmintonrackets zijn aanwezig.  

Heb je interesse, aarzel dan niet en kom bij ons langs!

Nieuwe Corona maatregelen per 19 oktober

Beste leden,
 
De overheid heeft op dinsdag 13 oktober jl. nieuwe maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het corona virus. De maatregelen die voor onze badmintonvereniging gelden zijn als volgt;
 
Junioren
De junioren kunnen blijven spelen, de trainingen gaan dan ook gewoon door. Er wordt door de trainers zoveel mogelijk geprobeerd om ook bij de junioren voldoende afstand in acht te nemen. 
 
Senioren
Volgens de overheidsmaatregelen is het momenteel niet toegestaan om met 4 volwassenen op 1 badmintonveld te spelen, omdat dan de 1,5m afstand niet gewaarborgd is. Dit resulteert erin dat de senioren wel mogen komen badmintonnen, maar dat alleen het singelspel kan worden. 
Er mag dus door de senioren geen dubbelspel worden gespeeld !!!
 
Kleedkamers en douches
De kleedkamers en douches mogen niet gebruikt worden. We willen je dan ook vragen om in sportkleding naar de zaal te komen en in de sporthal je zaalschoenen aan te trekken. Dit geldt voor zowel de junioren als de senioren.

De bovengenoemde maatregelen gaan per direct in.

Tot slot
Er is desinfecterende gel bij de ingang van de sporthal aanwezig, we willen je vragen deze bij binnenkomst en vertrek te gebruiken.
Uiteraard alvast bedankt voor je aanpassing aan de maatregelen en de daarbij gevraagde inzet van jou kant, Samen maken we immers een veilige sportomgeving.
 

Met sportieve groeten,
Het bestuur BC Westerbork
Overige nieuwsberichten