Welkom bij BC Westerbork

De Badminton Club Westerbork is een gezellige niet al te grote vereniging voor alle badmintonliefhebbers in Westerbork en omstreken. Onze vaste speelavond is op maandag vanaf 19:00 voor de jeugd en vanaf 19:30 voor volwassenen in sporthal “de Börkerkoel”.
Elke speelavond is er ook training mogelijk onder begeleiding van zeer ervaren en geduldige trainers, die je zowel de basisbegrippen kunnen bijbrengen alswel je specifieke technische vaardigheden leren.
Daarnaast is vrij (recreatief) spelen tegen elkaar mogelijk. Wij hangen af met labels en wisselen elke 20 minuten, zodat je meerdere en verschillende partijen kan spelen.
Er zijn 6 velden beschikbaar, waardoor je niet hoeft te wachten en kan spelen wanneer je wilt. 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden, zowel jeugd (meisje/jongen) als volwassen (vrouw/man) en zullen je graag wegwijs maken in deze fantastische sport. Kom maar eens vrijblijvend kennismaken met de vriendelijke en gezellige sfeer en je kunt gelijk al meespelen en/of meetrainen. Badmintonrackets zijn aanwezig.  

Heb je interesse, aarzel dan niet en kom bij ons langs!

Aanvang nieuwe seizoen 7 sept 2020

Beste leden,

Na een bijzondere periode gaat op 7 september de badminton in de Börkerkoel weer van start en willen we graag iedereen van harte uitnodigen om weer te komen badmintonnen. Omdat we nog steeds in ‘coronatijd’ leven, volgen we uiteraard de landelijke richtlijnen die voor binnensporten zijn opgesteld.

We willen iedereen dan ook nadrukkelijk vragen om de onderstaande regels in acht te nemen:

 • -  Heb je klachten blijf thuis en laat je testen (ook bij twijfel)
  -  Kom in sportkleding naar de sporthal (zaalschoenen pas in de hal aantrekken)
  -  Pas hygiëne toe, er zal desinfecterende gel in de sporthal aanwezig zijn
  -  Houd, wanneer er niet gespeeld wordt, 1,5m afstand
  -  Kom zo min mogelijk in de kleedkamer en ga thuis douchen
  -  Laat de sporttassen en kleding zoveel mogelijk in de sporthal
  -  Tijdens het spelen geldt de 1,5m regel niet, er kan dus gedubbeld worden
  -  Probeer zo min mogelijk te juichen of schreeuwen
  -  Tenslotte; gebruik je gezond verstand


Ondanks al deze regels zijn wij van mening dat er toch weer met veel plezier en zonder al te veel hinder gesport kan worden.

Ook willen we nog een update geven over de periode die we niet hebben kunnen spelen en de bijbehorende zaalhuur. Zoals het er nu uitziet hoeft de vereniging over een groot deel van deze periode de zaalhuur niet te betalen, dit moet echter nog door de gemeenteraad definitief besloten worden. Als dit definitief wordt, zal de vereniging de niet betaalde hoeveelheid contributie aan de leden restitueren, naar rato van het soort lidmaatschap. Wij houden jullie hiervan op de hoogte.
En als laatste willen we jullie allemaal veel sportplezier wensen voor het komende seizoen en hopen we jullie allemaal weer te zien op de maandagavond.

Met hartelijke groet,
Het bestuur BC Westerbork

Overige nieuwsberichten