ALV 2018

Op 19 maart 21:15 uur is de ALV gehouden in de sporthal de Borkerkoel. We zaten dit jaar in de zaal op de eerste verdieping. Het voltallige bestuur was aanwezig en daarnaast een 7-tal leden. Een compleet verslag zal zoals altijd door onze secretaris verzorgd worden.
Toch wil ik graag een paar belangrijke besluiten onder de aandacht brengen. Door de terugloop van het ledenaantal zijn we als vereniging gedwongen om afwegingen te maken om onze financiele positie gezond te houden. Minder leden betekent ook minder contributie inkomsten. Derhalve moet ons uitgave patroon ook hieraan aangepast worden. Het bestuur had daartoe 2 voorstellen voorbereid ter besluitvorming. Indien de leden hiermee niet zouden instemmen, was het alternatief een behoorlijke edoch noodzakelijke contributieverhoging. 

Het eerste betrof het al dan niet lid blijven van de bond (NBB) m.i.v. 2019. Dit voorstel is unaniem goedgekeurd.
Het tweede betrof het verkorten van de zaalhuur met een half uur m.i.v. seizoen 2018-2019. Dit voorstel hoefde uiteindelijk niet in stemming te worden gebracht door een drietal genereuze sponsoren, die het gat gedicht hebben. Henderikus gaat dit jaar de BBQ sponsoren. Roelof en Rineke doen een persoonlijke donatie aan onze vereniging. Dit fantastische gebaar werd met luid applaus gewaardeerd.
Namens het bestuur wil ik Henderikus, Roelof en Rineke nogmaals hartelijk danken!!!! Hiermee is zowel de zaalhuur verkorting alsmede de contributieverhoging voor komend seizoen van de baan!
Het bestuur gaat als tegenprestatie een drietal badmintonbanen voorzien van jullie namen, zodat we dit niet vergeten.

We zijn weliswaar een kleine vereniging, maar wat een mooie club mensen die het badminton spelletje een warm hart toedragen.
Ik ben trots om dit te mogen meemaken.

Jullie voorzitter.

Herenteam KAMPIOEN 2018!!

Het herenteam is dit seizoen kampioen geworden in de competitie Noord. Het team bestond uit Max, Jantinus, Marcel, Coen (niet op de foto), Warner en Willem.
Onze shirtsponsor Cateringspecialist Henderikus uit Westerbork heeft het team niet alleen gefeliciteerd met deze prachtige prestatie, maar ook getrakteerd op een overheerlijke rollade. 

Henderikus bedankt!!

Nieuwe Trainers en afscheid van Johan Drenthen

Johan DrenthenMet ingang van het nieuwe seizoen 2016-2017 gaan een viertal nieuwe enthousiaste trainers aan de slag t.w.: Jantinus, Max, Marcel en Gerrit. Zij gaan in koppels wekelijks de training verzorgen voor zowel de jeugd als de senioren.
Jeugdtraining:      19:00 – 20:00
Seniorentraining:  19:30 – 20:15
 
Dit jaar wordt de training voor het eerst gedeeltelijk gelijktijdig voor zowel jeugd als senioren gegeven. Hierdoor wordt het voor de jeugd interessanter omdat er ook tegen de sterkere volwassenen geoefend kan worden.
 
Na vele jaren als trainer actief te zijn geweest neemt Johan Drenthen helaas afscheid. Hij heeft menigeen op de vereniging begeleid en was een kundig en geduldig oefenmeester. Naast onze trainer was Johan ook de beste badmintonner van de vereniging, waar je graag tegen speelde. Al was het maar om een keer per seizoen een setje van hem te winnen. 
Wij willen Johan van harte bedanken voor de afgelopen jaren, waarin hij met tomeloze inzet onze vereniging heeft geholpen en hopen dat hij af en toe nog een langskomt.
                                                                  HEEL VEEL DANK JOHAN.
 

12 September 2016 - 2e Kennismaking met Badminton

30 Mei Kennismakingavond BadmintonNa het succes van de kennismakingsavond (een volle zaal!) op 30 Mei wordt op Maandag 12 September wederom door BC Westerbork een “kennismaking met badminton”-avond gehouden. Leden kunnen dan weer iemand meenemen die het leuk vindt om een keer te badmintonnen. Mocht je meerdere personen kennen die mee willen komen is dat natuurlijk ook geen probleem. Mocht je niemand hebben om mee te nemen, ben je uiteraard zoals altijd welkom. Geïnteresseerden zonder badminton introductie kunnen die avond ook langskomen en meedoen.
Er zal die avond gespeeld worden middels het toss-systeem. Een lid speelt samen met een introducee  verschillende wedstrijden tegen andere koppels. Het spelen is uiteraard voor de lol en is niet in toernooi vorm.
De ontvangst is van 19:30 tot 20:00 uur. Om 20:00 uur beginnen we met het spelen. De bedoeling is om na 2 potjes van 20 minuten een korte koffie-break te houden en daarna naar believen verder te spelen.